Etiketter

onsdag 25 september 2013

You cant bring back the past.

Så sant som det är sagt.

Har funderat länge på vad det här är och vad det innebär, det som händer just nu eller kanske håller på att hända.

Egentligen känns det väl som om att man inte riktigt vill inse vad det är som kan hända om inget ändrar sig. Och det som är extra jobbigt är att man kan inte göra något åt det heller. Det finns bara en person som kan ändra det och det är du. Jag tror du vet det själv.

jag är himla glad för din skull, nu när du hittat det du vill göra med din framtid. Men jag/vi finns också här. Vi som alltid varit med dig, genom vått och torrt. Och vi vill fortsätta vara där, med dig i din framtid och genom hela livet.
Just nu känns det dock inte som om att du bryr dig så mycket om vi är det eller inte. Du har åtminstone ett konstigt sätt att visa det på isåfall.
Det tar inte lång tid att skicka iväg ett sms eller ett meddelande och säga att du kanske inte har tid just nu eller att du måste koncentrera dig på det du gör en dag eller två. Men snälla stäng inte oss ute.

Alla dom gånger vi träffats, alla dom gånger vi skrattat och suttit uppe halva nätterna`, alla våra fester, har du inte velat vara där då? har du bara varit där för att? för att du inte vågat säga nåt? eller velat säga nåt?

man kan lita på sina bästa vänner, man kan säga vad som helst till dom, det är det dom är till för, både för ont och gott.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar